Grup Pompare dubluTacosol ZR - HE ( High Efficiency ) 4 - 16 L / minut
click pe poza pentru a o mari

Grup Pompare dubluTacosol ZR - HE ( High Efficiency ) 4 - 16 L / minut

Cod: #SS150
1.247,50 Lei (TVA inclus)

Grup Pompare dubluTacosol ZR - HE ( High Efficiency ) 4 - 16 L / minut

Grupul de pompare asigura transferul energiei termice de la panoul solar la schimbatorul de caldura din boile sau puffer  respectiv apa din boiler, puffer sau piscina. Pentru o functionare indelungata si sigura garniturile de etansare sunt realizate din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Grupul de pompare are 2 termometre, o supapa de suprapresiune si un debitmetru ca elemente de control ce au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Debimetrul este confectionat din alama si borosilikat cu posibilitate de reglare a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. De asemenea are un manometru, supapa de suprapresiune ( 6 bari ) si supapa de sens ( in robinetul de retur ). Pentru aerisirea instalatie este prevazut un separator de particule.

Grupurile de pompare sunt echipate cu pompa de recirculare Grundfos GF PM2 15-105,  in cele 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Pompa Grundfos PM2 15-105, este o pompa electronica cu turatie variabila in functie de diferenta de temperatura dintre cei doi senzori de temperatura PT1000. Pompa porneste la o diferenta de temperatura de 9 grade C si se opreste la o diferenta de 4 grade C intre cei doi senzori de temperatura. 

Eficienta crescuta  si consumul redus sunt posibile cu sistemul PWM (Pulse Witdh Modulation) mai exact un semnal modulat in latimea impulsurilor de comanda care face posibila modificarea vitezei de rotatie a unui motor, respectiva a pompei. Pentru reducerea consumului de energie electrica icepand cu 01.08.2015 in UE au aparut noi reglementari, care impun ca pompele clasice sa fie inlocuite cu  pompe de inalta eficienta. Acest grup de pompare este compatibil doar cu  automatizari care au optiunea PWM. 

Grup Pompare dubluTacosol ZR - HE ( High Efficiency ) 4 - 16 L / minut

Compara produse (0)