Pompa de caldura aer apa - 6 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter
click pe poza pentru a o mari

Pompa de caldura aer apa - 6 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter

Cod: #SS135
13.708,80 Lei (TVA inclus)

Caracteristici

Specificatii tehnice pompa de caldura
Clasa eficienta A++
Eficienta COP 4.11
Incalzire 6,0 kW Termic
Racire 5,0 kW
Consum maxim pe ora 1,46 kW
Conexiune retea electrica 220V/1ph/50Hz
Puterea in amperi 6,4 A, max ( 11.2 )
Zgomot de functionare 56dB
Compresor Panasonic DC twin rotary
Automatizare Controler extern
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata
Schimbator caldura pentru apa material inox
Schimbator de caldura pt. ae material cupru
Temperatura minima exterioara -20°C
Temperatura maxima pe tur 60°C
Temperatura de lucru 55°C
Refrigerant R410A
Cantitate refrigerant 1,05 Kg
Racorduri Tur/Retur 1 Zoll - DN20
Material carcasa tabla zincata
Dimensiuni in mm (L-A-H) 820x 282x 715
Greutate 56 Kg
Garantie 2
Producator/Brand CHOFU JAPAN

Pompa de caldura aer apa - 6 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter

POMPA DE CALDURA AER APA 6KW - Fabricata in  Japonia
Pompele de caldura aer-apa utilizeaza aerul din mediul inconjurator ca sursa de caldura. Montajul simplu care nu ncesita lucrari suplimentarea ( foraje sau excavari ) este un avantaj in comparatie cu alte modele de pompe de caldura ( sol-apa sau apa-apa).


 

Pompa de caldura aer apa CHOFU INVERTER de 6 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda pentru o locuinta de pana la 120mq, cu incalzire in pardoseala si izolatia termica exterioara de buna calitate.
Pompa de caldura CHOFU INVERTER de 6 kW aer-apa tip monobloc are functiile de  preparare apa calda menajera, incalzire si racire. 


 

DC Inverter 
Componentele pompei sunt alimentate cu curent continuu de la un invertor, mai exact pompa de recirculare, compresorul dublu rotativ, si motorul ventilatorului sunt alimentate la curent continuu de unde  un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice.


 

Pompele de caldura aer apa cu control prin invertor, reduc pornirile si opririle compresorului (on/off) astfel incat pompa pote pastra temperatura apei neschimbata si constanta in timpul functionarii pompei. Controlul pompei de caldura cu Inverter,inseamna un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice. 
 

Functia anti-blocare (pompa de recirculare)
Aceasta functiune de anti blocare are un rol foarte important. Atunci cand pompa de caldura este oprita pentru o perioada mai lunga de 48 de ore, pompa de recirculare porneste pentru cateva secunde pentru a preveni blocarea ei si mareste durata de viata a pompei. In cazul in care inafara de pompa de recirculare de la pompa de caldura, aveti si pompele de recirculare pentru incalzire in pardoseala legate la controllerul pompei de caldura, atunci exista posibilitatea ca aceasta functiune anti-blocare sa fie aplicata si la aceste pompe. In plus, timpul de functionare a pompelor poate fi setat individual pentru a preveni blocarea lor.

 

Functia de prevenire a bacteriei Legionella
Aceasta functie este de a steriliza apa din boiler impotriva bacteriei legionella. Functiea de prevenire si combatere a bacteriilor din apa consta in incalzirea si mentinerea apei din boiler la o temperatura specifica de 65 grade C, sau mai mare, timp de cel putin 10min. In ceea ce priveste conditiile de la aceasta functie anti-Legionella, "activare/dezactivare", "interval de operare zi/saptamana" si "Start" se stabilesc de catre stabilesc de catre utilizator prin parametrii pompei de caldura. Furnizeaza un control individual al setarilor temperaturii camerei unde locuiti.

Pompa de caldura aer apa - 6 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter

Compara produse (0)