Produse
Pompa de caldura aer apa - 16 kW  CHOFU (JAPAN ) DC Inverter - Trifazata
click pe poza pentru a o mari

Pompa de caldura aer apa - 16 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter - Trifazata

Cod: #SS340
30.928,10 Lei (TVA inclus)

Caracteristici

Specificatii tehnice pompa de caldura
Clasa eficienta A+++ la 35°C temperatura pe tur
Eficienta COP 4,3
Incalzire 16,0 kW Termic
Racire 16,0 kW
Consum maxim pe ora 3,90kW/h
Conexiune retea electrica 400 V/3ph/50Hz
Puterea in amperi 17,8
Zgomot de functionare 51 db(A)
Compresor Panasonic DC twin rotary
Automatizare Controller extern
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata
Schimbator caldura pentru apa Schimbator inox
Schimbator de caldura pt. ae Schimbator cupru
Temperatura maxima pe tur 60°C
Temperatura de lucru 55°C
Refrigerant R32
Cantitate refrigerant 2,80 Kg
Racorduri Tur/Retur 1 ¼” - DN25
Material carcasa exterior din tabla zincata
Dimensiuni in mm (L-A-H) 1418x 1000x 330 mm
Greutate 116 Kg
Garantie 2 ani
Producator/Brand Chofu - Japonia

Pompa de caldura aer apa - 16 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter - Trifazata

POMPA DE CALDURA AER APA 16KW - Trifazata- Fabricata in  Japonia

Pompele de caldura aer-apa utilizeaza aerul din mediul inconjurator ca sursa de caldura. Montajul simplu care nu ncesita lucrari suplimentarea ( foraje sau excavari ) este un avantaj in comparatie cu alte modele de pompe de caldura ( sol-apa sau apa-apa)

Pompa de caldura aer apa CHOFU INVERTER de 16 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda pentru o locuinta de pana la 300m², cu incalzire in pardoseala sau ventiloconvectoare si izolatia termica exterioara de buna calitate.

Pompa de caldura CHOFU INVERTER de 16 kW aer-apa tip monobloc are functiile de  preparare apa calda menajera, incalzire si racire

DC Inverterate 
Componentele pompei sunt alimentate cu curent continuu de la un invertor, mai exact pompa de recirculare, compresorul dublu rotativ, si motorul ventilatorului sunt alimentate la curent continuu de unde  un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice.

Pompele de caldura aer apa cu control prin invertor,
 reduc pornirile si opririle compresorului (on/off) astfel incat pompa pote pastra temperatura apei neschimbata si constanta in timpul functionarii pompeiControlul pompei de caldura cu Inverter,inseamna un consum de peste 30%  mai mic de energie electrica in comparatie cu pompele de caldura aer apa clasice.
 


Functia anti-blocare (pompa de recirculare)
Aceasta functiune de anti blocare are un rol foarte important. Atunci cand pompa de caldura este oprita pentru o perioada mai lunga de 48 de ore, pompa de recirculare porneste pentru cateva secunde pentru a preveni blocarea ei si mareste durata de viata a pompei. In cazul in care inafara de pompa de recirculare de la pompa de caldura, aveti si pompele de recirculare pentru incalzire in pardoseala legate la controllerul pompei de caldura, atunci exista posibilitatea ca aceasta functiune anti-blocare sa fie aplicata si la aceste pompe. In plus, timpul de functionare a pompelor poate fi setat individual pentru a preveni blocarea lor.

 

Functia de prevenire a bacteriei Legionella
Aceasta functie este de a steriliza apa din boiler impotriva bacteriei legionella. Functiea de prevenire si combatere a bacteriilor din apa consta in incalzirea si mentinerea apei din boiler la o temperatura specifica de 65 grade C, sau mai mare, timp de cel putin 10min. In ceea ce priveste conditiile de la aceasta functie anti-Legionella, "activare/dezactivare", "interval de operare zi/saptamana" si "Start" se stabilesc de catre stabilesc de catre utilizator prin parametrii pompei de caldura. Furnizeaza un control individual al setarilor temperaturii camerei unde locuiti.

Pompa de caldura aer apa - 16 kW CHOFU (JAPAN ) DC Inverter - Trifazata

Compara produse (0)